Årets Ejerleder 2014

Bel Air vandt dansk ejerleder pris 2014 ved PwC i Hellerup.

Årets ejerleder udnævnes i hver af de 5 regioner og uddeles til en leder der både ejer og driver sin egen virksomhed og har demonstreret bedste praksis i ejer lederskab. Herefter konkurrerer de fem vindere i finalen om at blive landsvinder.


En enig jury udnævnte Susanne Hessellund som af Årets Ejerleder 2014.

Juryens begrundelse:

• Susanne har skabt en virksomhed, der er skalerbar grundet de dygtige medarbejdere, som alle har kulturen inde under huden. Susanne er meget synlig i hverdagen i virksomheden og har samtidig utrolig tæt kontakt med selskabets kunder. Susanne har særligt formået at forstå linket mellem glade medarbejdere og succes på markedspladsen i forhold til kunderne.

• Bel Air har igennem de seneste år oplevet en imponerende vækst. Fortællingen om virksomhedens imponerende udvikling i en unik branche er særligt knyttet op på ejerlederen Susanne, der igennem stor tilstedeværelse i virksomheden har skabt en kultur, der smitter af på alle ansatte.

• Bel Air bærer også præg af en familievirksomhed, hvor Susanne er foregangskvinde med hendes seks børn, der alle ofte er til stede i virksomheden. Medarbejderne har oplevelsen af at blive taget med på "rejsen" sammen med deres familier. På den måde skabes der en helt unik holdånd blandt de ansatte, som gør, at de alle vil gøre lige den ekstra indsats der kræves.

Kåringen fandt sted hos PwC i Hellerup, hvor 250 erhvervsfolk deltog i fejringen.


Ved Bel Air er vi meget glade og stolte over prisen, der er en flot anerkendelse af såvel Susanne Hessellund som ejerleder men også for det gode teamwork i vores virksomhed.